Andreu Casadevall i Esteban Albert coordinaran els Planters de L’Alqueria del Basket

20/06/2017

En el dia de hui l'entrenador Andreu Casadevall ha acceptat la proposta de Valencia Basket per a dedicar-se a la coordinació de l'àrea masculina de L’Alqueria del Basket.

 

Andreu Casadevall és un prestigiós entrenador de dilatada carrera amb demostrada experiència en totes les categories de bàsquet espanyol (s'adjunta el seu extens palmarès i currículum), i el Club el considera com el tècnic ideal per a liderar la formació masculina del seu planter.

 

Per la seua banda, Esteban Albert, que ja estava vinculat als equips de formació de Valencia Basket, serà el coordinador de l'àrea femenina de L’Alqueria del Basket, inclòs l'equip sènior de Liga Femenina 2.

 

Esteban Albert Guerola també presenta una extensa trajectòria com a tècnic en totes les categories, tant en masculí com en femení, on entre altres tasques va exercir el càrrec de segon entrenador al costat de Miki Vukovic i Luis Casimiro en el primer equip de Valencia Basket. El seu extens palmarès i currículum ho adjuntem a este document.

 

La coordinació de l'Escola de L’Alqueria del Basket continuarà a càrrec de Toni Monzó. L'entrenador Ángel Cepeda, que es va incorporar al Club la passada temporada, serà el coordinador dels treballs específics i de tecnificació dels jugadors i jugadores de L’Alqueria del Basket.

 

El treball de totes les àrees esportives estaran baix la supervisió del director esportiu Chechu Mulero.


TAGS: