El Triple Solidari de Bankia aporta 31.150 euros per al bàsquet base de Valencia Basket

21/06/2017

Els 617 triples anotats per Valencia Basket durant la temporada 2016-17 i els tres encerts amb valor doble des del centre del camp de les edicions especials del ‘Triple Solidari amb Llegendes’ han fet créixer fins als 31.150 euros la quantitat que Bankia donarà per a formar als entrenadors de L’Alqueria del Basket. Una xifra que marca un nou rècord des que esta iniciativa es va posar en marxa en 2015.

 

Des de fa tres temporades, i dins del programa “Més que un Triple”, el ‘Triple Solidari de Bankia’ convertix l'encert des de la línia de tres punts en ajuda per a la Fundació València Basquet 2000. En concret, per cada triple convertit per l'equip taronja en els seus partits oficials, Bankia aporta 50€ destinats a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC. I dobla la seua donació fins als 100 euros per cada encert des del centre del camp en el ‘Triple Solidari amb Llegendes’. En les quatre edicions d'esta temporada, han provat sort des de la meitat de la pista huit usuaris de la targeta Bankia-València Basket Club i alguns dels exjugadores més significatius de la història del Club com Carlos Gallén, Sergio Coterón, Paco Pallardó i José Luis Maluenda.

 

Des que esta iniciativa es va posar en marxa, Bankia ha donat a l'Escola i Planter de la Fundació del València Basket Club una xifra que seguix pujant de manera decidida. En concret, els triples del Valencia Basket en les tres últimes temporades s'han convertit en 86.050 euros que s'invertixen de manera íntegra en iniciatives destinades a la formació, educació i especialització dels entrenadors de L’Alqueria del Basket.


TAGS: