Els abonaments per a la Supercopa Endesa 2017 de Gran Canària, a la venda des del dimarts 27 de juny

26/06/2017

Els abonaments per a la Supercopa Endesa 2017 de Gran Canària, competició en la qual Valencia Basket participa per la seua condició de campió ACB, es podran adquirir des de demà dimarts 27 de juny a través d'ACB.COM. El cartell del torneig el completen Herbalife Gran Canària, en condició d'amfitrió, Real Madrid, com a campió de la Copa del Rei de Vitòria-Gasteiz 2017 i Unicaja, campió de l'Eurocup 2017.

 

La Supercopa Endesa de Gran Canària 2017 es disputarà entre el 22 i el 23 setembre, dates supeditades a la confirmació per part de la la Assemblea General ACB. Els abonats del Valencia Basket podran aprofitar-se des de demà i fins al 31 de juliol d'un espai en el qual els abonats dels clubs ACB tindran un descompte en els passes per al torneig, aplicant-se a un màxim de 4 abonaments per persona.

 

Des del moment en què s'inicie la venda, hi haurà un servei d'atenció al client, tant telefònic (900 72 10 20) en horari de 10 a 14 hores de dilluns a divendres, com via mail (info@supercopaendesa.es), a més del compte de Twitter @eventosACB en la qual es podran aclarir tots els dubtes que puguen sorgir.

 

A més, també existirà la possibilitat d'adquirir abonaments per a grups de més de 20 persones, realitzant-se a través d'este servei d'atenció al client.


TAGS: