Preparat per a començar el primer Campus de Formació per a Entrenadors a València

30/06/2017

El Campus de Formació per a Entrenadors dirigit per Aíto García Reneses que s'impartirà en les instal·lacions de La Fonteta del 3 al 7 de juliol està a punt de començar. Des d'este dilluns, coordinat per Andreu Casadevall, impartiran xarrades ponents del nivell de Txus Vidorreta, Diego Ocampo, Joan Peñarroya, Jaume Ponsarnau, Juan Maroto, Chechu Mulero el propi Aito.

 

La jornada inaugural tindrà lloc dilluns que ve 3 de juliol i començarà amb la xarrada de Juanvi Blázquez, enfocada a la psicologia esportiva en la formació. A continuació, Chechu Mulero oferirà un clinic de tècnica individual, per a acabar Txus Vidorreta amb un clinic sobre canvis defensius. La primera jornada culminarà amb una xarrada amb Víctor Luengo i Anna Montañana sobre la importància de la figura del capità en els vestuaris d'elit.

 

Des del dimarts i fins al divendres, molts més entrenadors d'elit faran de professors en esta escola durant els matins i les vesprades, jornades que tindran el seu colofó cada dia amb xarrades col·loqui amb els participants. Més de 50 entrenadors estan inscrits per a participar en estes primeres jornades.

 

Els mitjans de comunicació interessats a prendre imatges d'estes xarrades, hauran de posar-se en contacte amb el departament de premsa del club. En el cas del dilluns, podran fer-ho a les 18:30 hores en la pista de la Fonteta.


TAGS: