Arranca el 1r Campus de Formació per a Entrenadors amb ponències de Vidorreta, Mulero i Blázquez

03/07/2017

El Campus de Formació per a Entrenadors dirigit per Aíto García Reneses que s'impartix en les instal·lacions de La Fonteta del 3 al 7 de juliol va arrancar hui en la seua primera jornada.

 

La jornada inaugural va començar amb la xarrada de Juanvi Blázquez, enfocada a la psicologia esportiva en la formació. A continuació, Chechu Mulero va oferir un clinic de tècnica individual, per a acabar Txus Vidorreta amb un clinic sobre canvis defensius. La primera jornada culmina amb una xarrada amb Víctor Luengo i Anna Montañana sobre la importància de la figura del capità en els vestuaris d'elit.

 

Des del dimarts i fins al divendres, molts més entrenadors d'elit faran de professors en esta escola durant els matins i les vesprades, jornades que tindran el seu colofó cada dia amb xarrades col·loqui amb els participants.

 

Més de 50 entrenadors estan inscrits per a participar en estes primeres jornades. Coordinat per Andreu Casadevall, en els pròxims dies s'impartiran xarrades ponents del nivell de Diego Ocampo, Joan Peñarroya, Jaume Ponsarnau, Juan Maroto o el propi Aito.

 

Els mitjans de comunicació interessats a prendre imatges d'estes xarrades, hauran de posar-se en contacte amb el departament de premsa del club.


TAGS: