Valencia Basket aconseguix un acord amb el base Andrés Rico

08/07/2017

Valencia Basket ha arribat a un acord amb el base Andrés Rico (1.90m, Madrid, 13/04/1997, 20 anys) per a la seua incorporació a la disciplina taronja durant les pròximes dos temporades, fins al 30 de juny de 2019. Andrés Rico és internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola i compta amb un any d'experiència en Lliga Endesa en files de Retabet GBC.es en la temporada 15-16, temporada en què va jugar a les ordes de Jaume Ponsarnau.

 

Andrés Rico alternarà al nostre equip EBA i al nostre primer equip segons manen les necessitats de cada moment.

 

Format a Madrid

Format en les categories inferiors de Districte Olímpic en els seus inicis, Andrés Rico va passar a formar part del Real Madrid en la categoria infantil, equip en què va prosseguir la seua formació durant 5 anys fins a arribar a l'equip filial de Lliga EBA.

 

Rico va formar part d'una notable generació de jugadors del Real Madrid en la que va compartir vestuari amb jugadors com Luka Doncic, Santiago Yusta o Emmanuel Cate, i amb els que va aconseguir tornejos de formació tan importants com l'Adites Next Generation Tournament o el Torneig Júnior de l'Hospitalet.

 

Trajectòria esportiva

Categories inferiors Distrito Olímpico

2010-15. Real Madrid (De infantil a EBA)

2015-17. Retabet.es GBC

2017- . Valencia Basket


TAGS: