Valencia Basket es presentarà davant de la seua afició contra el Morabanc Andorra el 17 de setembre

18/07/2017

El València Basket realitzarà la presentació davant de la seua afició en la Fonteta en la vesprada del diumenge 17 de setembre, amb hora encara per determinar, amb els actes d'esta presentació tan especial entre els que destacarà la pujada de l'estendard de la Lliga Endesa 16-17. El rival en el punt de partida de la nova temporada que suposarà esta XXIVª edició del torneig Ciutat de València serà el Morabanc Andorra.

 

Com ja és tradicional, abans de la disputa de la trobada, València Basket presentarà a tots els equips de pedrera i posteriorment a la seua primera plantilla per a la temporada 2017-18. Serà la primera oportunitat de veure amb la camiseta taronja en la Fonteta a les cares noves, així com de retrobar-se amb els jugadors i tècnics que es mantenen de la històrica temporada passada.

 

Pujada de l'estendard de la Lliga Endesa 2016-17

En la presentació, es realitzarà un dels moments més bonics conseqüència d'haver aconseguit un títol. Parlem de la pujada al sostre de la Fonteta de l'estendard que immortaliltzarà la Lliga Endesa 2016-17 junt amb els altres quatre títols aconseguits per València Basket i que ja estan en el sostre del nostre pavelló.

 

Gratis per als abonats

L'accés per a la presentació del València Basket està inclòs en el passe de temporada, per la qual cosa tots els abonats podran veure l'inici del nou curs en la Fonteta sense cap cost addicional. A més d'esta presentació, tota la Lliga Endesa i l'Eurolliga estan incloses en el teu abonament.


TAGS: