Diot: “Em reconec en els valors del Valencia Basket”

20/07/2017

València Basket i Antoine Diot van presentar este matí en societat l'acord de renovació per dos temporades en les instal·lacions d'Atmosfera Sport en Silla. El base francés ha mencionat que "estic molt content de renovar ací, m'agrada tot, el, club, els aficionats, el menjar, el sol, així que estic molt content, València és mon família"

 

Sobre la raó principal de la renovació, "m'encanta estar ací, està la part esportiva i la personal i les dos són genials, adore estar ací, la meua nóvia adora estar ací i he trobat un gran equilibre entre la vida i l'esport i açò és molt important per a mi. M'agrada estar ací, m'agrada este club, la seua humilitat, i té valors en què em reconec, i per això vaig firmar i per això estic molt content d'estar ací".

 

El president de València Basket, Vicente Solá: "Antoine Diot estarà amb nosaltres fins a 2019, dos anys més en els que esperem que continue mostrant la seua màgia davant de la Fonteta".

 

El mateix Vicente Solá va voler donar les "gràcies pel suport que Atmosfera Sport ens ha estat mostrant i per estar tres anys més amb nosaltres". El director general d'Atmosfera Sport, Jose Ramón Pomerars, va declarar que "estar amb València Basket tres anys més ens va a fer estar al costat d'un equip que entranya valors tan paral·lels als que crec que representem".


TAGS: