Irene Garí, nova incorporació de l'equip de Liga Femenina 2

22/07/2017

La jugadora valenciana (Aler, 10/09/1994, 22 anys. Oliva) natural d'Oliva, s'incorpora al València Basket per al nou desafiament en la segona temporada en Lliga Femenina 2 de la nostra història.

 

Irene Garí va formar part de les categories inferiors del Ros Casares, d'on va passar al Segle XXI de Barcelona, just abans d'iniciar la seua formació americana en les universitats d'UTEP i Geòrgia Tech. La passada temporada va tornar a Espanya per a disputar Lliga Femenina 1 en les files de CREF Hola!, acabant la temporada amb una breu estada en la Lliga Argentina.

 

Garí ha sigut internacional amb Espanya Sub 16, Sub 18, Sub 19 i Sub 20, sent semifinalista del Mundial Sub 19 a Lituània en 2013 o plata en l'Eurobasket Sub 20 de 2014 en Udine.

 

Irene Garí, en les seues primeres declaracions com nova jugadora de València Basket, es mostra, "molt contenta, als 14 anys vaig eixir de València, així que 9 anys després açò significa tornar a casa, en un projecte il·lusionant".

 

Garí es retrobarà amb Esther Díaz, Virginia Sáez o Rebeca Cotano, amb les que ja va coincidir en altres etapes, "açò em fa molta il·lusió, em vénen a la memòria tots els records de tants campionats juntes, serà molt especial, açò és com jugar amb algú de la teua família".

 

Irene Garí s'unix a Leles Muñoz, Rebeca Cotano, Esther Díaz, Virginia Sáez i Claudia Canuto, del grup de l'any passat a més del primer fitxatge de la temporada, la jove senegalesa de 19 anys Thiama Kamara


TAGS: