Arranca el Campus Bankia de l'Esforç 2017 de València Basket amb 150 alumnes becats

23/07/2017

Ja està en marxa la tercera edició del Campus Bankia de l'Esforç, en el que els 150 alumnes becats per Bankia disfrutaran d'una setmana de bàsquet i aventures en un campus que se celebrarà des de hui diumenge 23 i fins al 29 de juliol en les instal·lacions d'Iale Calvestra a Requena, València.

 

En les instal·lacions de Calvestra

El Campus se celebrarà en les instal·lacions de Calvestra (carretera Villar d'Olmos, km. 5, Requena) que compta amb huit pistes de basket, quatre de mini basket, a més de piscina, residències masculina i femenina, menjador, granja escola, sala de televisió i jocs, teatre i servici d'infermeria i fisioteràpia durant les 24 hores del dia.

 

Dates del Campus

En esta tercera edició del Campus, que se celebrarà des d'este diumenge 23 de juliol fins al dissabte 29 de juliol i que conclourà després d'un acte de clausura en la Fonteta, es realitzaran dos sessions d'entrenament al dia amb treball per nivells i una sessió de treball específic al dia.

 

Diverses activitats

També es disputaran diversos concursos, com 3x3, 2x2, 1x1, tirs lliures, triples, lliga nocturna i all star. A més, junt amb el basket, es realitzaran moltes altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina o rocòdrom.


TAGS: