Sugoi Uriarte donarà una xarrada als estudiants del III Campus Bankia de l'Esforç

24/07/2017

Dins de les activitats paral·leles de formació en valors plantejades en esta segona edició del Campus de l'Esforç, els estudiants que des del diumenge ja disfruten d'esta activitat gràcies a la beca de Bankia rebran esta setmana una visita molt especial. El taekwondista olímpic Sugoi Uriarte s'acostarà demà dimecres a les 17 hores a les instal·lacions de Calvestra per a dirigir-li als xics i xiques assistents al Campus una xarrada motivacional sobre com compaginar l'esport d'elit amb els estudis.

 

D'esta manera, Sugoi Uriarte agafa el relleu de Ruth Aguilar i David Casinos, encarregats de dirigir-se als participants en les dos primeres edicions del Campus Bankia de l'Esforç de València Basket

 

Sugoi Uriarte

Si hi ha un esportista que pot explicar-los als jóvens com alternar els estudis i l'esport d'elit, eixe és el taekwondista Sugoi Uriarte. Durant 14 anys, Sugoi ha compaginat els estudis d'alt nivell amb l'esport d'elit.

 

En l'apartat esportiu, Sugoi ha estat present en dos Jocs Olímpics, tant a Londres 2012, en el que va ser quint, a més de en els recents jocs de Rio de Janeiro en 2016. A més, va ser Medalla de bronze en el Grand Slam de Bakú entre altres moltes grans fites en la seua carrera esportiva.

 

En l'apartat acadèmic, Sugoi és Enginyer en Organització Industrial, màster en Gestió Esportiva i màster en Enginyeria Avançada, logística i Cadena de Subministrament, a més de seguir en l'actualitat amb la seua formació.

 

Una recompensa als bons estudiants

Un dels punts fonamentals del Campus de l'Esforç és la formació dels jóvens no sols en l'esport del bàsquet, sinó la transmissió de valors positius i útils per al desenrotllament personal dels campistes. Una filosofia que empasta amb la recompensa a l'esforç que suposa esta iniciativa. Bankia assumix per complet els gastos d'allotjament i manutenció dels estudiants.


TAGS: