Sugoi Uriarte forma en esport i estudis als 150 participants del Campus Bankia de l'Esforç

26/07/2017

El judoka Sugoi Uriarte ha sigut el conferenciant triat per a dirigir una xarrada motivacional als participants de la tercera edició del Campus Bankia de l'Esforç de Valencia Basket que es celebra des de diumenge passat en les instal·lacions del Iale Calvestra de Requena, València.

 

A partir de la seua experiència personal, Sugoi ha instruït sobre com compaginar l'esport d’elit amb els estudis als 150 joves estudiants que participen en este Campus.

 

En acabar la seua xarrada, Sugoi va comentar que “ho he passat genial en el Campus Bankia de l'Esforç, els xavals són increïbles, i es nota que són bastant llestos i per açò estan ací becats. La veritat és que estic encantat de poder ajudar-los al fet que siguen millors esportistes, millors estudiants i per tant, millors persones. Encantat, espere que els haja agradat la meua xarrada”.

 

Uriarte agafa el relleu com a orador d'altres grans atletes com Ruth Aguilar o David Casinos, encarregats de dirigir-se als participants en les dues primeres edicions del Campus Bankia de l'Esforç. Els acampadors gaudixen dels primers dies d'esta inoblidable experiència, que acabarà este dissabte 29 de juliol quan abandonen les instal·lacions de Calvestra per a tornar a la Fonteta, el que va ser punt d'inici d'esta tercera experiència del Campus Bankia de l'Esforç de Valencia Basket.

 

Un dels punts fonamentals del Campus Bankia de l'Esforç és la formació dels joves no només en l'esport del bàsquet, sinó la transmissió de valors positius i útils per al desenvolupament personal dels acampadors. És per açò que sempre es guarda un espai dins de l'activitat esportiva perquè els participants puguen escoltar i aprendre amb exemples directes i des de l'experiència d'uns altres com l'esforç, el treball i el sacrifici poden tombar qualsevol dificultat, valors que ens permeten superar barreres que semblaven insalvables.

 

Sugoi Uriarte

Si hi ha un esportista que pot explicar-los als joves com alternar els estudis i l'esport d’elit, eixe és el judoka Sugoi Uriarte (Vitòria, 1984). Durant 14 anys, Sugoi ha compaginat els estudis d'alt nivell amb l'esport d’elit.

 

En l'apartat esportiu, Sugoi ha estat present en dos Jocs Olímpics. Va participar a Londres 2012, on va ser cinquè, a més d'en els recents jocs de Rio de Janeiro en 2016. A més, va ser medalla de bronze en el Gran Slam de Bakú (Azerbaidjan) entre moltes altres grans fites en la seua carrera esportiva.

 

En l'apartat acadèmic, Sugoi és enginyer en Organització Industrial, màster en Gestió Esportiva i màster en Enginyeria Avançada, logística i Cadena de Subministrament, a més de seguir en l'actualitat amb la seua formació. 


TAGS: