Fi de festa a la tercera edició del Campus Bankia de l'Esforç de Valencia Basket

29/07/2017

L’entrega de diplomes que acrediten la participació dels 150 alumnes becats per Bankia ha posat el punt final a la tercera edició del Campus Bankia de l'Esforç de Valencia Basket, que ha tingut lloc des del diumenge 23 de juliol i fins al dia de hui en les instal·lacions de Iale Calvestra a Requena, València.

 

A més del diploma que certifica la seua presència en el Campus i les camisetes de regal que van rebre, els xics i xiques que han pres part d'estos set dies d'entrenament i diversió han rebut un pòster personalitzat amb la foto de grup de tots els integrants d'esta experiència com un record de la seua participació.

 

Com a recompensa al seu esforç acadèmic, els participants en este Campus han pogut disfrutat de dues sessions d'entrenament al dia amb treball per nivells, una sessió de treball específic al dia, a més de diversos concursos, com a 3x3, 2x2, 1x1, tirs lliures, triples, lliga nocturna i all star. Al costat del basket, han realitzat moltes altres altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina o rocòdrom. Tot açò sufragat íntegrament per Bankia.

 

A més de poder conèixer nous amics, millorar les seues capacitats baloncestístiques i divertir-se sense parar, els acampadors van rebre una interessant xarrada motivacional del judoca olímpic Sugoi Uriarte, que va instruir sobre com compaginar l'esport d'elit amb els estudis als 150 joves estudiants que han participat en el Campus. Un dels punts fonamentals del Campus Bankia de l'Esforç és la formació dels joves no només en l'esport del bàsquet, sinó la transmissió de valors positius i útils per al desenvolupament personal dels acampadors. És per açò que sempre es guarda un espai dins de l'activitat esportiva perquè els participants puguen escoltar i aprendre amb exemples directes i des de l'experiència d'uns altres com l'esforç, el treball i el sacrifici poden tombar qualsevol dificultat, valors que ens permeten superar barreres que semblaven insalvables.

 

Després de set dies inoblidables, els xics i xiques abandonaran hui les instal·lacions de Calvestra per a tornar a la Fonteta, el que anara punt d'inici d'esta tercera experiència del Campus Bankia de l'Esforç de Valencia Basket.


TAGS: