San Emeterio, Vives i Sastre, històric triplet taronja en la Selecció Espanyola

09/08/2017

El primer partit de preparació de la Selecció Espanyola de cara a l'Eurobasket 2017, en el que l'equip nacional es va imposar anit a Tunísia per 71-45 a Tenerife, va suposar també la primera vegada en la història en la que tres jugadors del Valencia Basket participaven en el mateix partit vestint la camiseta d'Espanya.

 

Encara que cap dels representants taronja va formar part del quintet inicial, Fernando San Emeterio va ingressar prompte en el camp, formant part de la primera rotació realitzada pel seleccionador Sergio Scariolo. Poc després va fer la seua aparició en el seu segon encontre com a internacional l'escorta Joan Sastre. Quan a 7 minuts i 48 segons per al descans, el base Guillem Vives va ingressar en el partit, certificava el primer cas d'una presència taronja tan nombrosa en un partit de la Selecció Espanyola.

 

L'equip nacional va dominar el partit en tot moment, encara que una estirada en el segon quart li va donar un avantatge que no va fer sinó augmentar per a assegurar el triomf en el seu primer test de preparació per a l'Eurobasket 2017.

 

Joan Sastre va ser el jugador taronja que va disposar de més temps sobre el parquet, amb 16 minuts i 29 segons, en els quals va tindre temps d'anotar 5 punts, capturar un rebot i donar una assistència. Fernando San Emeterio va tindre un poc menys de temps en este partit històric per a Valencia Basket (14:17) en els quals va contribuir amb 4 punts i 2 robatoris de pilota. El base Guillem Vives va disposar de 10 minuts i 15 segons, en els quals va capturar un rebot i va donar una assistència.


TAGS: