Tibor Pleiss: “Em vaig decidir per Valencia Basket perquè és el campió i té la ambició d'estar dalt”

10/08/2017

El pivot alemany Tibor Pleiss apura els seus últims dies de vacances sense deixar de banda el treball individual per a arribar en estat òptim a l'inici de la pretemporada, que arranca en onze dies. El nou center taronja aprofita una aturada en la seua rutina de treball per a posar com a membre de la família taronja i per a fer les seues primeres declaracions com a jugador del Valencia Basket.

 

Pleiss és directe i clar amb les seues respostes, com per exemple quan se li pregunta pels seus motius per a enfundar-se el taronja durant les dues pròximes temporades. El pivot no dubta a assenyalar que “em vaig decidir per fitxar per Valencia Basket perquè són els vigents campions de la Liga Endesa, l'any passat van demostrar ser el millor equip. A més jugarem en l'Euroliga. I tinc clar que és un equip que té ambició de jugar per a estar en el més alt i tractar de lluitar pels títols”.

 

Pleiss assegura que “no he tingut l'oportunitat de parlar amb cap exjugador sobre el Club, però tot el que sé és molt positiu. Estic desitjant formar part d'açò. I a més està la ciutat (riu). València és un gran lloc per a viure i òbviament també vull gaudir de tot lo bó que hi ha allí”.

 

El nou interior taronja també té un record per a la seua nova Família: “No em vull oblidar dels grans aficionats que té l'equip. És una cosa que recorde perfectament de les vegades que he jugat allí. De les meues temporades a Espanya recorde que les graderies animaven molt i que ajuden molt a l'equip. Estic desitjant tindre a eixa afició darrere de mi ajudant-me”.

 

Vindre d'una de les campanyes més exitoses de la història del Club suposa un esperó extra per a Pleiss: “Per descomptat que tractar de repetir una temporada com la passada és una gran motivació, encara que sé perfectament que no va a ser fàcil. Tot el món vol desafiar al campió, tots els equips van a voler guanyar-nos i ho van a donar tot contra nosaltres quan s'enfronten a Valencia Basket. Però estic segur que anem a lluitar cada partit, açò és fonamental per a guanyar molts partits, anem a eixir a guanyar tants partits com puguem i a partir d'ací vorem el que ocorre”

 

Amb tres temporades entre Baskonia i FC Barcelona Lassa en el seu historial, el center alemany mostra la seua satisfacció per tornar a l'ACB: “M'encanta jugar a Espanya, estic encantat de tindre l'oportunitat de tornar a jugar en la Liga Endesa. És el millor campionat d'Europa, està replet de molt bons equips i açò implica que has d'eixir a competir i donar el màxim tots els dies. Estic content d'estar de tornada i espere tindre una gran temporada amb Valencia Basket”.


TAGS: