Valencia Basket, reconegut en la XXIII Convenció de Penyes Valencianistes

12/08/2017

Valencia Basket ha rebut en la vesprada de hui el reconeixement de la Agrupació de Penyes Valencianistes durant la celebració de la XXIII Convenció de Penyes del club blanc-i-negre que ha tingut lloc a Alzira. Després del menjar de germanor, el president de Valencia Basket, Vicente Solá, ha rebut en representació de l'entitat l'afecte i l'aplaudiment dels valencianistes.

 

A més, en reconeixement pel recent títol de la Liga Endesa, el president taronja ha arreplegat un obsequi entregat per la APV a manera d'homenatge pel primer títol de lliga de l'entitat. Valencia Basket ha rebut este reconeixement al costat del penyista d'honor d'esta XXIII Convenció, l’exciclista i actual director de la Volta a la Comunitat Valenciana Ángel Casero.

 

El president Vicente Solá no ha acudit sol a este acte, ja que durant quasi tres hores el trofeu de la Liga Endesa aconseguit per Valencia Basket ha estat exposat en el saló en el qual s'ha oferit el cocktail de benvinguda. Han sigut molts els penyistes del Valencia CF que s'han decidit a alçar la copa o a realitzar-se una foto per al record amb el guardó que acredita al Valencia Basket com a vigent campió de l'ACB.


TAGS: