La pivot Renee Bennett s'unix al projecte del Valencia Basket

13/08/2017

La pivot nord-americana Renee Bennett (1.96m, 26/12/1994, 22 anys, Waukesha (Wisconsin) s'ha compromès per a la temporada 2017-18 amb el sènior femení de Valencia Basket, de cara a la segona campanya en Liga Femenina 2 de la nostra història. La jugadora tindrà en el nostre Club la seua primera experiència professional després d'acabar una brillant carrera universitària en Ball State.

 

En el seu any sènior va acabar amb unes mitjanes de 17,5 punts i 8,1 rebots per partit, la qual cosa li va portar a ser inclosa en el millor quintet de la Mid-American Conference de la temporada 2016-17. El passat mes d'abril, Bennett va signar un contracte amb les New York Liberty de la WNBA per a participar en el seu camp d’entrenament i va disputar dos partits de pretemporada, encara que finalment no va aconseguir fer-se un lloc en la plantilla definitiva.

 

Trajectòria ascendent en Ball State

Nascuda i criada en l'estat de Wisconsin, Renee Bennett va començar a destacar en l'equip de bàsquet del Muskego High School. Després de liderar al seu equip en el seu últim any d'institut, va ser triada per a formar part del WI Playground Elite en 2013 i va ser reclutada per la universitat de Ball State. Després del seu trasllat a l'estat d'Indiana, el seu creixement va ser exponencial. 4,4 punts i 3,1 rebots en la temporada 13-14. 7,8 punts i 4,1 rebots en el seu any sophomore. I 9,8 punts i 5,7 rebots en la campanya 2015-16.

 

Guardonada en el seu any sènior

L'explosió definitiva de Bennett va arribar en la temporada passada, l'última del seu periple universitari. Va ser titular indiscutible en els 32 partits de la temporada i va pujar la seua aportació de manera important en tots els apartats per a presentar una targeta en el seu any sènior de 17,5 punts amb un 54% en tirs de dos, 8,1 rebots, 1 tap i 0,9 assistències per encontre. També va ampliar el seu rang de tir fins a intentar una mitjana d'un triple per partit i encertar en el seu últim any el doble de llançaments des de més enllà de l'arc que juntant els que havia aconseguit anotar en els seus tres primers anys. Al gener, en un partit davant Bowling Green, es va convertir en històrica en la seua Universitat en superar els 1.000 punts anotats amb les Cardinals. En acabar el curs, el seu rendiment li va valdre per a ser triada en el quintet ideal de la Mid-American Conference. I per a cridar l'atenció de la WNBA

 

A prova amb New York Liberty

Acabat el seu periple universitari amb un títol en justícia penal, va arribar l'hora del pas a professionals. El 22 d'abril les New York Liberty de la WNBA li signaven a Renee Bennett un contracte per al Training Camp. Després de posar-se a les ordres dels tècnics de la franquícia novaiorquesa, va disputar dos partits de pretemporada, davant Los Angeles Sparks (5 punts i 1 tap) i Chicago Sky. Abans de l'inici de la temporada regular, el seu contracte no va ser renovat i es va convertir en agent lliure fins a confirmar-se la seua contractació amb Valencia Basket.


TAGS: