Pleiss: “Estic desitjant conèixer als meus companys i començar a treballar amb ells”

15/08/2017

El pivot alemany Tibor Pleiss ha sigut la primera de les noves incorporacions del Valencia Basket que ha arribat a la nostra ciutat per a començar a treballar el pròxim dilluns 21. Només baixar de l'avió, el center va tornar a mostrar-se “molt feliç d'estar ací, estic molt emocionat per la temporada que va a començar. El primer que vull fer és conèixer al meu equip, ja conec a alguns jugadors del passat, San Emeterio per exemple va ser company meu en el passat. Estic desitjant conèixer als meus nous companys i començar a treballar amb ells”.

 

Pleiss reconeix que “vaig prendre la decisió de vindre ací al costat dels meus agents, que em van ajudar molt, els que em van parlar sobre esta possibilitat i els que van començar les negociacions. Però al final és una decisió personal perquè com ja he dit crec que vinc a un gran equip. I a més tornar a Espanya és una cosa especial perquè ja vaig jugar ací fa un parell d'anys i em vaig sentir molt còmode en este país”.

 

Abans de començar una temporada llarga, la primera en la que Valencia Basket afronta l'Eurolliga amb el nou format, l'interior alemany assenyala que “tinc una expectativa alta per a la nova temporada, perquè vinc a l'equip que l'any passat va guanyar la Lliga. És un equip que sempre té ambició, que vol lluitar per guanyar títols i eixa és la raó per la que estic ací. Vaig vore diversos partits del playoff de l'any passat i agradava com jugaven tots junts, com a equip. Crec que podem lluitar per guanyar alguna cosa i vull ser part d'açò”.


TAGS: