Tot preparat per a la 2ª edició del Campus Internacional en Worcester, Regne Unit

17/08/2017

El compte arrere per a la segona edició del Campus Internacional 2017 organitzat per Valencia Basket i la University of Worcester està arribant a la seua fi. En només tres dies, en la matinal del diumenge, una trentena de joves espanyols entre els 11 i 18 anys es reuniran amb els participants internacionals per a realitzar tres sessions diàries d'entrenament en un campus que ha crescut en la seua afluència fins a comptar amb més de 80 jugadors.

 

La resposta dels jugadors i jugadores interessats ha sigut tan positiva que en esta segona edició es multipliquen per quatre el nombre de jugadors i jugadores que formaran part de l'expedició valenciana. Açò ha provocat que el nombre d'entrenadors de L’Alqueria del Basket que es desplaçaran a Regne Unit pujarà en esta ocasió a quatre tècnics.

 

Per a este segon Campus Internacional Worcester-Valencia Basket, la durada augmenta en dues jornades (en esta ocasió durarà 8 dies, de diumenge 20 a diumenge 27) i el seu preu va baixar en un 15%, quedant-se en 1.100 euros, incloent els vols directes València-Londres-València, allotjament i pensió completa, classes d'anglès, equipació oficial del Valencia Basket, excursió i trasllats a Regne Unit.

 

Qualitat tècnica

Dos dels clubs líders del bàsquet, en el Regne Unit i a Espanya, han unit les seues forces per a desenvolupar una experiència estiuenca única per als xics més talentosos i prometedors. L'equip tècnic del campus estarà compost per membres del cos tècnic i jugadors de l'equipe Sènior dels Worcester Wolves i la coordinació esportiva dels tècnics del Valencia Basket.

 

Programa intensiu diari de Basketball&English

El programa d'activitats diari va des de les 9 del matí i fins a les 9 de la nit, i inclou 2 hores diàries de classe en anglès amb professors natius, que es combinaran amb la pràctica en llengua anglesa del bàsquet, en àmbits com els fonaments, rutines, treballs individuals i competició sense oblidar la diversió.

 

Els joves seran agrupats sobre la base de criteris d'edat i de nivell, per a poder facilitar la competitivitat, la qual cosa resultarà positiu per a l'experiència del Campus de Worcester i Valencia Basket, i en un entorn social en llengua anglesa

 

Equipats pel Valencia Basket

Tots els joves seran equipats amb la roba oficial del Valencia Basket, del patrocinador tècnic Luanvi, que inclourà dessuadora de caputxa, camiseta de màniga curta, camiseta reversible, equipatge de joc (pantalons i camiseta) i una borsa d'esport oficial del club.

 

Excel·lents instal·lacions per al bàsquet

El University of Worcester Arena, on es desenvoluparen els entrenaments, és un icònic pavelló de 2.000 espectadors amb tres pistes de bàsquet, amb totes les facilitats possibles per a l'aprenentatge en pista i excel·lents vestuaris. El pavelló va ser el lloc base d'entrenament per a la selecció britànica masculina i femenina de cara a l'Eurobasket de 2015. També és la seu dels equips britànics masculí i femení en la modalitat de cadira de rodes, a més de ser la seu dels Campionats d'Europa a Cadira de Rodes de 2015. A més, té dues pistes addicionals de bàsquet amb equipament per al fitness en el University’s St John’s Sport Center.

 

Un entorn i un allotjament perfectes

Els equipaments de la Universitat de Worcester estan dins d'un gran campus que oferix unes grans i segures zones enjardinades. Cada pis de la residència està format per 6 habitacions espaioses, amb llocs comuns còmodes i pràctics. El campus compta amb una ubicació propera al centre de la ciutat i amb zones perfectes per a fer turisme o anar de compres (de forma supervisada).

 

La ciutat de Worcester és una bella localitat que data del Segle XII amb catedral pròpia. La seua ubicació permet arribar de forma senzilla a les ciutats de Birmingham, Warwick, Stratford-Xpon-Avon, Cardiff i Londres. Està situada en el riu Severn, en un comtat rural envoltat per uns preciosos paisatges i vistes que inclouen els pujols de Malvern.

 

Excursió a Stratford-upon-Avon

Els participants del Campus Internacional Worcester-Valencia Basket, tindran l'oportunitat de conèixer Stratford-upon-Avon, la localitat natal de William Shakespeare, en una excursió organitzada i dins del programa d'immersió en la cultura anglesa.


TAGS: