Els jugadors de Valencia Basket definixen els seus dorsals per a la temporada 2017-18

18/08/2017

A tres dies del començament de la pretemporada, desvetlem els dorsals que han triat els jugadors del Valencia Basket per a la temporada 2017-18. No hi ha novetats entre els components de l'equip campió de la Liga Endesa que seguixen en la plantilla. Will Thomas (0), Antoine Diot (8), Bojan Dubljevic (14), Guillem Vives (16), Rafa Martínez (17), Fernando San Emeterio (19) i Joan Sastre (30) mantenen els seus dorsals de la temporada passada.

 

En les cinc incorporacions, no hi ha massa sorpreses, ja que quatre d'ells repetixen el que van portar la passada campanya en els seus respectius equips. Alberto Abalde es va decantar pel 6, Tibor Pleiss pel seu tradicional 21, Latavious Williams pel dorsal 22 que va lluir en Unics Kazan i el canadenc Aaron Doornekamp s'ha decantat pel número 42 que li ha acompanyat la major part de la seua carrera.

 

L'únic canvi respecte al dorsal que usava la passada temporada ho protagonitza l'escorta Erick Green, que canvia el número 1 que va lluir en Olympiakos pel 32, dorsal que va utilitzar en el Montepaschi Siena en la seua primera experiència europea.


TAGS: