Latavious Williams: “Estic convençut de que anem a tindre una bona temporada”

20/08/2017

L'ala-pivot nord-americà Latavious Williams ha sigut l'última de les incorporacions del Valencia Basket a arribar a la nostra ciutat, en la vespra de l'inici de la pretemporada taronja, que arranca demà. Només aterrar a Manises, Williams va assenyalar que es va decidir per vindre a Valencia Basket “després de dos anys a Rússia, en els quals vaig estar molt bé, però he jugat molt temps a Espanya i estic molt acostumat a jugar en este país. Valencia Basket em donava l'oportunitat de tornar ací formant part d'un gran equip, anem a jugar l'Eurolliga i l'any passat van ser els campions de Lliga. Per tot açò, és un equip en el qual vols estar i quan va aparèixer l'oportunitat no vaig tindre dubtes”.

 

L'helicòpter de Starkville té clar que “és difícil repetir el que este equip va fer l'any passat però anem a eixir a jugar dur cada dia i fer bé el nostre treball en cada partit d'esta temporada, com l'equip va fer l'any passat. Tant de bo puguem fer un any tan bó com el passat”.

 

Després de la seua experiència en el nou format de l'Euroliga amb el Unics Kazan, Williams es va mostrar convençut que “podem fer-ho bé en l'Eurolliga, crec que tenim un molt bon equip. Estic convençut de que anem a tindre una bona temporada”.


TAGS: