Sobrepassat l'equador de la 2ª edició del Campus Internacional en Worcester, Regne Unit

24/08/2017

En arribar al dijous, ja hem passat la meitat dels dies de la segona edició del Campus Internacional 2017 organitzat per Valencia Basket i la University of Worcester. I els participants han fet una xicoteta aturada en les seues activitats esportives i acadèmiques per a posar-se l’equipació del València Basket i fer-se la foto de grup al costat dels seus entrenadors i educadors.

 

Encara queda molt per aprendre i per gaudir per als més de 80 jugadors que es troben en el Campus, una trentena dels quals són joves espanyols entre els 11 i 18 anys. Per davant, dos dies complets de treball (amb tres sessions d'entrenament per jornada i dues hores de classes d'anglès amb professors natius per als acampadors espanyols), la resolució de les lligues i competicions internes i la visita a la localitat natal de Shakespeare, Stratford-upon-Avon, que es realitzarà el dissabte 26.

 

Per a este segon Campus Internacional Worcester-Valencia Basket, la durada ha augmentat en dues jornades per a arribar als huit dies i el seu preu ha baixat en un 15%, quedant-se en 1.100 euros, incloent els vols directes València-Londres-València, allotjament i pensió completa, classes d'anglès, equipació oficial del Valencia Basket, excursió i trasllats a Regne Unit.

 

Qualitat tècnica

Dos dels clubs líders del bàsquet, en el Regne Unit i a Espanya, han unit les seues forces per a desenvolupar una experiència estiuenca única per als xics més talentosos i prometedors. L'equip tècnic del campus estarà compost per membres del cos tècnic i jugadors de l'equipe Sènior dels Worcester Wolves i la coordinació esportiva dels tècnics del Valencia Basket.

 

Programa intensiu diari de Basketball&English

El programa d'activitats diari va des de les 9 del matí i fins a les 9 de la nit, i inclou 2 hores diàries de classe en anglès amb professors natius, que es combinaran amb la pràctica en llengua anglesa del bàsquet, en àmbits com els fonaments, rutines, treballs individuals i competició sense oblidar la diversió.

 

Els joves seran agrupats sobre la base de criteris d'edat i de nivell, per a poder facilitar la competitivitat, la qual cosa resultarà positiu per a l'experiència del Campus de Worcester i Valencia Basket, i en un entorn social en llengua anglesa

 

Equipats pel Valencia Basket

Tots els joves seran equipats amb la roba oficial del Valencia Basket, del patrocinador tècnic Luanvi, que inclourà dessuadora de caputxa, camiseta de màniga curta, camiseta reversible, equipatge de joc (pantalons i camiseta) i una borsa d'esport oficial del club.

 

Excel·lents instal·lacions per al bàsquet

El University of Worcester Arena, on es desenvoluparen els entrenaments, és un icònic pavelló de 2.000 espectadors amb tres pistes de bàsquet, amb totes les facilitats possibles per a l'aprenentatge en pista i excel·lents vestuaris. El pavelló va ser el lloc base d'entrenament per a la selecció britànica masculina i femenina de cara a l'Eurobasket de 2015. També és la seu dels equips britànics masculí i femení en la modalitat de cadira de rodes, a més de ser la seu dels Campionats d'Europa a Cadira de Rodes de 2015. A més, té dues pistes addicionals de bàsquet amb equipament per al fitness en el University’s St John’s Sport Center.

 

Un entorn i un allotjament perfectes

Els equipaments de la Universitat de Worcester estan dins d'un gran campus que oferix unes grans i segures zones enjardinades. Cada pis de la residència està format per 6 habitacions espaioses, amb llocs comuns còmodes i pràctics. El campus compta amb una ubicació propera al centre de la ciutat i amb zones perfectes per a fer turisme o anar de compres (de forma supervisada).

 

La ciutat de Worcester és una bella localitat que data del Segle XII amb catedral pròpia. La seua ubicació permet arribar de forma senzilla a les ciutats de Birmingham, Warwick, Stratford-Xpon-Avon, Cardiff i Londres. Està situada en el riu Severn, en un comtat rural envoltat per uns preciosos paisatges i vistes que inclouen els pujols de Malvern.

 

Excursió a Stratford-upon-Avon

Els participants del Campus Internacional Worcester-Valencia Basket, tindran l'oportunitat de conèixer Stratford-upon-Avon, la localitat natal de William Shakespeare, en una excursió organitzada i dins del programa d'immersió en la cultura anglesa.


TAGS: