Alberto Abalde: “Les sensacions en estes primeres setmanes estan sent molt bones”

04/09/2017

El debut d'Alberto Abalde amb la camiseta de Valencia Basket va arribar més d'un any després de l'anunci de la seua contractació. Després d'una temporada cedit en el Divina Seguros Joventut i després d'estar en la primera concentració de la Selecció Espanyola, l’aler gallec es va incorporar al treball el 21 d’ agost al costat dels seus nous companys. No va poder estrenar-se en el primer partit de la pretemporada davant Montakit Fuenlabrada per una xicoteta contractura en el abductor dret. Però no va fallar en la segona trobada en Moralzarzal, en el qual es va anar fins als 12 punts, 3 rebots, 3 assistències i 17 de valoració. I açò que va haver de jugar alguns minuts en la posició d'ala-pivot després de la lesió de Doornekamp.

 

Abalde va assenyalar que en la seua estrena com taronja “tenia molta ganes de jugar i començar a agafar sensacions tots junts. Tenim diversos jugadors nous, un nou joc amb Txus i cal anar fent grup. Les sensacions han sigut bones, hem competit bé en els dos partits contra dos bons equips i crec que ens anem sent millor equip, encara que evidentment encara amb moltes coses per millorar. És cert que ens falta molta gent, però la valoració és positiva”.

 

El nou aler taronja no vol parlar d'objectius a llarg termini i recalca que “en estos moments en el que hem de centrar-nos és a fer una bona química d'equip, unir-nos, conèixer-nos i treballar dur en el que Txus ens demana. Hem de seguir sent competitius i a poc a poc ja aniran arribant les coses. Les sensacions en les primeres setmanes de treball estan sent molt bones, crec que estem fent un treball molt bo. Els que estem ara som bastant gent nova i el que estem intentant és conèixer-nos i conèixer el mètode de Txus. Tot està anant bé, estem creixent com a equip i estos dos partits en Moralzarzal ens han servit per a seguir millorant com a equip”.

 

Valencia Basket està donant els seus primers passos amb una plantilla en la qual hi ha dos jugadors de l'any passat (els altres cinc estan en l'Eurobasket) i amb cinc incorporacions. Abalde reconeix que “per les seleccions està sent una pretemporada diferent. Però ens estem sentint molt bé, tot el món, tots els fitxatges són molt bona gent. Açò va a ajudar molt a la química del vestidor i de conèixer-nos tots en la pista. I a més tots els reforços són molt bons jugadors i a partir d'ací cal seguir construint l'equip”.


TAGS: