Valencia Basket presenta la nova equipació inspirada en L’Alqueria del Basket

12/09/2017

Valencia Basket i Luanvi han presentat en el matí de hui les equipacions que lluirà l'equip valencià durant la temporada 2017-18. L'acte ha tingut lloc en el recentment restaurat Col·legi Major de la Seda, a València, unint simbòlicament la història de la seda amb el tèxtil dels nostres dies.

 

La firma valenciana Luanvi ha volgut que totes les peces de competició reproduïsquen el logo de L’Alqueria del Basket, que s'inaugurarà el pròxim 27 de setembre, així com el distintiu de Campions de Lliga Endesa. La col·lecció ha sigut presentada pels jugadors i jugadores dels primers equips del Valencia Basket, que han exercit d'improvisats models.

 

El lema de la Cultura de l'Esforç dominarà per setena temporada consecutiva en les equipacions de l'entitat taronja, renovant el compromís del Club i el seu mecenes, per la divulgació d'uns valors que col·laboren al creixement esportiu i humà dels joves.

 

Els jugadors i jugadores van presentar les equipaciones tant de Liga Endesa com d'Eurolliga. La primera equipació continuara amb el seu identificatiu color taronja, però s'han presentat novetats en la segona equipació, ja que canvia el negre per un blau nit, i en la tercera equipació que és d'un to gris clar, destinada a utilitzar-se en els casos necessaris que pogueren produir-se en l'Eurolliga.

 

Tant les equipaciones de joc de Liga Endesa i Eurolliga, com les d'entrenament i passeig, que també van ser presentades, estaran disponibles en la Botiga Oficial del club a partir del dia del partit de presentació, açò és, el pròxim diumenge 17 de setembre, a un preu de 37 euros per equipació.

 

El conseller delegat del Club Paco Raga, ha comentat que “per setè any consecutiu utilitzarem la nostra camiseta com a altaveu per a difondre el lema de la Cultura de l'Esforç, precisament en una temporada tan important per al nostre club per que obrim L’Alqueria del Basket, un somni que s'ha fet realitat, i perquè esportivament defensarem el títol de Lliga i tornarem a disputar l'Eurolliga”.

 

Per la seua banda el president de Valencia Basket, Vicente Solá va voler “agrair a tots els patrocinadors el continuat suport que presten al club, i especialment a les firmes com Pamesa Ceràmica, Puleva, Isaval, Atmosfera Sport i Caixa Popular que una temporada més, estan presents en els nostres equipatges del primer equip. També a DKV Seguros que s'ha sumat enguany als equipatges dels xiquets i xiquetes del nostre planter i escola. I en particular a Juan Roig i Hortensia Herrero, que amb el seu esforç i exemple fan que els somnis de milers d'aficionats es convertisquen en realitat”

 

El president taronja va aprofitar també l'oportunitat per a “felicitar a Vicente Tarancón, director general de Luanvi, per l'excel·lent col·lecció que un any més han creat”. Solá es va mostrar convençut que la col·lecció “encantarà als nostres jugadors i als nostres aficionats” i va aprofitar l'ocasió per a recalcar que “cal posar en valor, no només per l'esforç que Luanvi realitza per a vestir al nostre primer equip, també cal afegir l'esforç, molt important per a nosaltres, per a vestir als 500 xiquets i xiquetes que ompliren L’Alqueria del Basket a partir del pròxim 27 de setembre”.


TAGS: