Valencia Basket disputarà des del divendres 22 la seua quarta Supercopa Endesa

20/09/2017

Valencia Basket comença el divendres 22 a les 19:30h (hora peninsular) la seua quarta participació en la Supercopa Endesa, l'únic títol nacional que li falta en les seues vitrines. L'equip taronja, vigent campió de la Liga Endesa, es mesurarà en la primera semifinal a l'Unicaja (campió de la 7DAYS Eurocup 2017). En l'altre costat del quadre es voran les cares el Real Madrid (campió de la Copa del Rei 2017) i el Herbalife Gran Canària (amfitrió i vigent campió de la Supercopa), en un partit que es jugarà el divendres 22 a les 22:00 hores.

 

Quarta Supercopa per a Valencia Basket

Valencia Basket va participar per primera vegada en el torneig que obri la temporada ACB en 2010, després d'haver sigut campió de l'Eurocup la temporada anterior. En eixa edició, disputada a Vitòria, l'equip taronja va aconseguir la seua única victòria en les semifinals d'este torneig fins al moment (davant l'amfitrió Baskonia, per 66-67) i es va ficar en la seua única final de Supercopa Endesa fins hui (la va perdre davant el FC Barcelona per 83-63). Valencia Basket va repetir presència en la Supercopa en l'edició de 2012 disputada a Saragossa (derrota en semifinals davant el FC Barcelona per 77-63) i en la jugada a Vitòria en 2014 (derrota en semifinals davant el Real Madrid per 89-76).

 

Rafa Martínez, testimoni de totes les Supercopes taronja

Rafa Martínez es convertirà el divendres en l'únic jugador a participar en totes les Supercopas en les que ha estat el Valencia Basket. El capità ha disputat els quatre partits d'esta competició que ha jugat l'equip taronja en 2010, 2012 i 2014. Una xifra a la qual també havia arribat el pivot ucraïnés Serhiy Lishchuk, que va participar en eixes mateixes edicions. Quan isca a la pista del Gran Canària Arena, Rafa Martínez es convertirà en solitari en el jugador amb més partits en la Supercopa Endesa en la història del Club.


TAGS: