Vidorreta: “El Real Betis és un equip compensat i ben dirigit, haurem de jugar al 100%”

29/09/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Txus Vidorreta, ha comparegut este matí davant els Mitjans de comunicació com a prèvia del primer partit de la Liga Endesa 2017/18, que portarà a l'equip taronja a visitar la pista del Real Betis Energia Plus (diumenge 1, 12:30h, San Pablo, Movistar Deportes 2).

 

El tècnic bilbaí ha destacat que “l'equip esta setmana seguix treballant bé, amb més qualitat perquè tenim més arguments i millors jugadors. L'ambient és molt bo, hem viscut una setmana molt especial, venim de guanyar la Supercopa, hem viscut un dia molt especial per a tots els que ens agrada el bàsquet amb l'obertura de L’Alqueria del Basket. Ha sigut una setmana molt emotiva però amb bona qualitat de treball malgrat les baixes. Veig a l'equip amb bon to, sabent que tenim la setmana vinent un repte important amb tres partits en els quals anem a tindre moltes baixes, però amb la idea que al mateix temps som capaços de realitzant el nostre treball i anant partit a partit, traure'ls endavant”.

 

L'equip taronja viatjarà a Sevilla amb les absències confirmades del base Antoine Diot, els alers Fernando San Emeterio i Alberto Abalde i el pivot Latavious Williams. L'entrenador taronja reconeix que estes baixes “són moltes, però la meitat de les quals teníem habitualment, així que no estem dramatitzant. Són baixes importants com la de Antoine o Latavious, però tenim jugadors per a suplir-los. On anem a tindre un poc més de problema és en el lloc de tres, les baixes de Fernando i Alberto impliquen que Joan Sastre haja de fer un gran esforç per a suplir-les en estos pròxims dies i a més que vaja a haver de comptar amb l'ajuda de jugadors que habitualment no estan tenint eixe rol. M'agradaria tindre tota la plantilla, però crec que tenim recursos suficients per a fer les coses bé”.

 

Sobre el seu rival del diumenge, Vidorreta destaca que el Real Betis Energia Plus “té molt bons jugadors. El seu quintet titular és clarament reconeixible per a l'aficionat al bàsquet amb jugadors com McGrath, Nelson, Bongou-Colo, Kelly i Anosike o Golubovic. I té un nucli de jugadors espanyols que van a tindre molta ambició i que van a voler aprofitar l'oportunitat. És un equip compensat, ben dirigit i que juga bé al bàsquet. Els equips d'Alejandro Martínez sempre tenen una bona vocació ofensiva i ja en el que hem vist hem percebut moltes d'eixes característiques. Sens dubte va a ser un partit complex en el qual haurem de jugar al 100% perquè va a ser nostre sinó tota la temporada. Ja no enganyem a ningú. Venim de guanyar la Liga Endesa i acabem de guanyar la Supercopa. Qualsevol equip va a jugar el millor que puga per a intentar batre'ns”.


TAGS: