La segona temporada en Liga Femenina 2 per a Valencia Basket comença demà en la Fonteta

29/09/2017

El primer equip femení del Valencia Basket comença demà la seua marxa en la que serà la seua segona temporada en la Liga Femenina 2. Les xiques dirigides per Rubén Burgos donaran el tret d'eixida a la nova campanya rebent en la Fonteta al Ciudad de los Adelantados, en un partit que es jugarà el dissabte 30 de setembre a les 19:15 hores. L'accés a este encontre será gratuit.

 

L'equip taronja afronta esta nova temporada amb renovades il·lusions amb un canvi en la banqueta (amb l'arribada de Rubén Burgos i Marcos Santos com a assistent a la direcció tècnica), amb diverses jugadores que es mantenen de la passada campanya (Esther Díaz, Begoña Pallardó, Claudia Canuto, Virginia Sáez, Rebeca Cotano i la capitana Leles Muñoz) i set incorporacions amb l'arribada de les bases Snezana Aleksic i Maria Bettencourt, les alers Irene Garí i Isabela Ramona i les pivots Thiama Camara, Meiya Tirera i Renee Bennett.

 

Segona experiència en Lliga Femenina 2

Valencia Basket està enquadrat en el grup B de la Liga Femenina 2, on en primer lloc s'enfrontarà en format de Lliga Regular a altres tretze equips: Centros Único Real Canoe N.C., Magectias contra Violencia de Género, ISE CB Almería, Olímpico 64 Colegio Santa Gema, Spar Gran Canaria, Pacisa Alcobendas, Laboratorios Ynsadiet Leganés, Picken Claret, Campus Promete LF2, Corral y Vargas Clínica Dental, Vega Lagunera Adareva i Distrito Olímpico.

 

A la conclusió de la Lliga Regular, els quatre millors classificats en cadascun dels dos grups de la Liga Femenina 2 es concentraran en una localitat per determinar per a jugar una fase d'ascens en la qual eixos equips s'enfrontaran en una lligueta a una sola volta en dos grups de quatre equips. Els dos millors de cadascun d'eixos grups s'enfrontaran en semifinals. I els dos finalistes pujaran a la primera divisió del bàsquet femení espanyol.


TAGS: