Txus Vidorreta: “Satisfets de començar amb victòria”

01/10/2017

El tècnic de Valencia Basket, Txus Vidorreta, va assenyalar després de la victòria del seu equip en la pista del Real Betis Energia Plus que ha sigut “un partit difícil, com esperàvem, perquè la qualitat ofensiva del Betis és alta. Tenen jugadors amb una alta capacitat d'anotació i els equips d'Alejandro Martínez ataquen amb una fluïdesa que et complica l'estratègia defensiva. La clau del partit ha sigut el final del segon quart, ens hem ajustat bé i hem obert una bretxa, que no ha sigut definitiva però que ens ha donat tranquil·litat per a afrontar el segon temps”.

 

El tècnic taronja ha continuat assenyalant que “en el segon temps els dos equips hem sigut millors davant que darrere, han prevalgut els atacs per damunt de les defenses. Açò és una cosa que hem de corregir. Amb avantatge hem concedit cistelles fàcils o hem fet faltes, però quan ells encara tenien opció de tornar al partit hem tingut encert i hem sabut compartir la pilota. I finalment hem comptat amb el fet concret que Erick Green ha sigut un segur. Estem satisfets per la victòria i ara pensem a recuperar-nos bé per al partit del dimecres”

 

Preguntat pel bon rendiment de l'escorta Erick Green en la seua estrena en la Liga Endesa amb Valencia Basket, Vidorreta ha destacat que “és un jugador que sap quan ha de soltar la pilota la solta i és decisiu en el un contra un. Però també a nivell defensiu està fent un pas endavant, és eixa línia en la qual ha de continuar”. El tècnic taronja també ha tingut bones paraules per a Sam Van Rossom, que s'estrenava amb l'equip en esta temporada: “Les seues sensacions són bones, ha ajudat molt a l'equip quan hem obert la distància en el tercer quart. I la seua presència en l'equip ens permet el que un equip com el nostre necessita. Que quan tenim problemes físics com els quals té Antoine Diot, puguem recuperar-ho amb paciència una lesió perquè comptem amb jugadors com Sam, Guillem o Pedro Llompart preparats per a ajudar”.


TAGS: