Luanvi posa l'animació en l'estrena de Lliga en la Fonteta davant Monbús Obradoiro

02/10/2017

El primer partit de la Liga Endesa en la Fonteta de la temporada 2017-18, que mesurarà a Valencia Basket amb el Monbús Obradoiro (Dimecres 4, 21:00h, #0) comptarà amb la inestimable ajuda de Luanvi, que animarà el xoc amb els seus regals i amb un concurs que atorgarà un gran premi: una pilota Molten Gold Trophy, amb els panells daurats brillants, signat per tota la primera plantilla del Valencia Basket.

 

Com puc guanyar-ho? Encerta en xarxes socials

Per a aconseguir la pilota, hauràs de ser el més ràpid a encertar en alguna de les preguntes que formularem en les xarxes socials del Valencia Basket, amb les normes que vinguen especificades en la pregunta.

 

Horaris dels concursos

Facebook: Dimarts 3, 12:00h

Twitter: Dimarts 3, 18:00h

 

Regals per al públic

A més d'estes iniciatives, Luanvi llançarà a les graderies de la Fonteta desenes de camisetes de la seua marca com a regal. I els voltants del pavelló estaran tematitzats amb una pilota unflable gegant.

 

El Racó de la Pintura de Isaval torna amb la nova temporada

Com ja és un clàssic de la Fonteta, i gràcies al patrocini de Pinturas Isaval, els nostres seguidors més joves trobaran en la Fan Zone el “Racó de la Pintura”. Un espai en el qual els xiquets i xiquetes que assistisquen al partit poden, baix la supervisió d'una monitora, fer amb les seues pròpies mans unes pancartes d'animació personalitzades a partir d'unes cartolines amb el nostre color corporatiu.

 

Un record dels dos últims títols amb InstaSport

Les càmeres de InstaSport es mouran per tot el pavelló buscant aficionats del Valencia Basket que vullguen aconseguir una foto de record amb els trofeus de la Liga Endesa 2016-17 i la Supercopa Endesa 2017, que estaran exposats en l'anell de distribució de la Fonteta. Si poses per a les càmeres de InstaSport, podràs portar-te la teua fotografia amb els dos trofeus més recents obtinguts per Valencia Basket impresa i emmarcada.

 

La Fórmula E arriba a la Fonteta per gentilesa d'Endesa

Els aficionats que arriben al pavelló caminant per l'Avinguda Germans Maristas es trobaran aparcat enfront de la Llotja VIP de la Fonteta un dels monoplaces que prendran part en el primer test oficial de la pretemporada de la Formula E, que té lloc en estos dies en el Circuit de Xest. Endesa, com a membre del grup Enel, és soci energètic oficial de la Fórmula E i donarà als aficionats del Valencia Basket l'oportunitat de conèixer de primera mà un cotxe amb una tecnologia capaç d'unir entreteniment, sostenibilitat i innovació. A més, Endesa llançarà a les graderies del pavelló mini-pilotes durant la disputa de l’encontre davant el Monbús Obradoiro.


TAGS: