Dorian A. Lee forma en la segona jornada oberta de formació d'entrenadors

05/10/2017

El formador nord-americà Dorian A. Lee va impartir un clinic sobre exercicis per al desenvolupament de jugadors a tots els entrenadors assistents al clinic obert que es va celebrar en la pista central de L'Alqueria del Basket.

 

Dorian A. Lee és un reputat entrenador que ha treballat per tot el món amb més de 3.500 jugadors de NBA, WNBA, universitaris, high school, a més de jugadors de la resta del món. D'esta manera, València Basket continua reforçant la seua aposta per la formació dels professionals, tant propis, com de tots els equips de bàsquet de València.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.

 

Dimarts passat 12 de setembre, Joan Cortés, director tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet, va obrir les xarrades de formació amb la seua ponència sobre "Finalitzacions, integració d'aspectes tècnics i tàctics".


TAGS: