Vidorreta: “Estic agraït a l’Iberostar Tenerife, però el meu objectiu és guanyar allí”

06/10/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Txus Vidorreta, ha assenyalat en la prèvia del partit de la jornada 3 de la Liga Endesa en la qual l'equip taronja visita la pista del Iberostar Tenerife (diumenge 8, 18:30h, Santiago Martín, #0) en un partit marcat per la tornada del tècnic bilbaí al que va anar el seu equip de la temporada passada. Preguntat pel seu retorn a la pista de l'equip aurinegre, Vidorreta destaca que “el primer que m'ix és agraïment, un agraïment justificat perquè des de la meua arribada allí vaig tindre el màxim suport. Amb la implicació de tot el món traguerem una situació difícil i tot va acabar amb el suport d'una afició extraordinària en una temporada històrica. L'equip va liderar la classificació, va jugar Copa del Rei, va jugar Playoff, va guanyar la Champions. Eixes dues temporades em van conduir fins al Valencia Basket i el meu agraïment és màxim a tots els estaments del Club. Per a mi serà un dia molt emocionant, sens dubte”.

 

Malgrat eixe bon record, l'entrenador de Valencia Basket té clar que viatgen a Tenerife per a buscar el triomf: "Porte molts anys entrenant i si vaig poder superar la meua tornada a Bilbao, on vaig començar en açò, crec que el diumenge podré portar-ho. Una cosa és estar agraït però també estic centrat en els objectius del Valencia Basket. I l'objectiu és guanyar i a més jugant bé. I para açò hem de ser més sòlids. Portem quatre victòries en quatre partits oficials i volem sumar la cinquena"

 

Vidorreta no va dubtar a reconèixer que "per a guanyar a Tenerife hem de ser sòlids i més constants a nivell defensiu. Ells són un equip estabilitzat a priori entre els huit millors de la competició i no podem anar amb llacunes defensives. Ells també compten per victòries els seus partits oficials, en les dues jornades de lliga i en la Intercontinental. És un equip rodat i que manté un gran bloc de l'any anterior, a més acostumat a competir. Hem de fer un pas més a nivell defensiu i ser un poc més sòlids en el nostre joc ofensiu en pintura per a tindre opcions reals de triomf a Tenerife”.

 

Amb Williams i Diot descartats per a l’encontre del diumenge, l'entrenador basc va fer un repàs a l'estat de la resta de la infermeria taronja: “Tibor no va a entrenar per precaució. L'esquinç no és tan seriós com perquè perille la seua participació en el partit però si que necessitem tindre precaució i seguir amb el tractament hui. Fernando San Emeterio i Alberto Abalde hui van a començar a entrenar, però serà a partir de vore quina és la seua evolució en la pista, mantenint açò sí l'esperit optimista de cara al partit del diumenge. No hi ha novetat encara amb ells dos, perquè estem a l'espera de l'evolució dels dos entrenaments de hui i demà”


TAGS: