Ve un diumenge ple de bàsquet en directe a Valencia Basket

13/10/2017

Arriba un cap de setmana intens de bàsquet per a València Basket, especialment este pròxim diumenge, amb partit de Lliga Endesa, partit de Lliga Femenina 2 i partits en L'Alqueria del Basket. Tens ganes de vore molt, molt bàsquet?

 

12:00 hores: L'Alqueria del Basket

El dia de bàsquet comença en L'Alqueria del Basket, amb partits a les 12 del matí dels nostres cadets A masculí i femení. Una oportunitat perfecta per a conéixer les noves instal·lacions del club i per a disfrutar del bàsquet en la seua màxima essència, la dels xics i xiques que formen les categories inferiors del club.

 

A més del diumenge al matí, durant tot el dissabte tindran lloc partits en la instal·lació, tant al matí com a la vesprada des de les 10 del matí.

 

13:30 hores: Les xiques obrin foc en la Fonteta

València Basket - Olímpic 64 Santa Gema (Lliga Femenina 2)

Les xiques de Rubén Burgos busquen la segona victòria en la Lliga Femenina 2 rebent a l'equip madrileny de l'Olímpic 64 Santa Gema en la Fonteta, en un partit d'entrada lliure per a tots els assistents.

 

18:30 hores: Reedició de la final de la Lliga Endesa

Lliga Endesa: València Basket - Real Madrid (Lliga Endesa)

Quasi sense temps per a descansar després del partit que obrirà l'Eurolliga taronja, València Basket rebrà al Real Madrid en la Fonteta, en un partit que reedita la màgica passada final de la Lliga Endesa que va acabar suposant el dia de major glòria de la història del club el passat 16 de juny. Un partit dels grans.

TAGS: