El UCAM Murcia – Valencia Basket estarà dedicat al Corredor del Mediterrani

20/10/2017

L’encontre de la jornada 5 de la Liga Endesa entre UCAM Murcia i Valencia Basket (diumenge 22, 18:00h, Palacio de los Deportes, Movistar+), estarà dedicat al Projecte ‘El Corredor del Mediterrani’. Esta iniciativa necessita el suport de la ciutadania per a conscienciar a les institucions de la necessitat de comptar amb una doble plataforma d'ample internacional des de la frontera francesa fins a Algesires per a passatgers i mercaderies, que permetran unir en menys temps ciutats tan importants com Barcelona, València, Alacant, Murcia, Cartagena i Màlaga.

 

Per a mostrar la seua adhesió a esta iniciativa, els jugadors dels dos equips realitzaran la roda d'escalfament lluint camisetes amb el lema #QuieroCorredor, els aficionats murcians rebran al seu equip amb un tifo realitzat amb 5.500 aplaudidors del Corredor Mediterrani i s'instal·laran diversos punts d'informació en els quals signar per a recolzar este projecte.

 

Foto dels dos equips recolzant #QuieroCorredor

Després de les presentacions, els dos equips formaran junts darrere d'una pancarta de suport al Corredor Mediterrani i llançaran les seues camisetes d'escalfament al públic abans de l'inici del partit.

 

Punts d'informació de #QuieroCorredor

Des de l'obertura de portes, els aficionats que s'acosten al pavelló murcià trobaran diversos punts d'informació situats en les portes 1, 4, 5 i 8, i en la Llotja VIP en els quals podran informar-se dels avanços del projecte del Corredor Mediterrani i podran unir la seua signatura a les de les més de 61.000 persones que ja han rubricat la seua adhesió a esta iniciativa. Entre totes les persones que emplenen el formulari de suport a #QuieroCorredor es sortejarà una camiseta oficial del UCAM Múrcia signada per tota la plantilla.


TAGS: