Vidorreta: “Amb esta qualitat en defensa podem competir”

25/10/2017

El tècnic Txus Vidorreta va afirmar després del partit, "ha sigut un gran partit. La defensa del primer quart i la segona part ha sigut clau. Estem molt contents per aconseguir la primera victòria fora de casa i fer-ho amb les nostres armes. Baskonia no ha pogut córrer i ara només queda pensar en el partit del divendres".

 

Preguntat per l'estat d'Erick Green i Doornekamp, "respect a Green, se li ha luxat el dit, ho tenia fora. Per això venia com venia, amb el dolor i l'esglai. Hi ha hagut un moment que pareixia que es marejava però l'equip mèdic ha treballat molt bé, han pogut tornar el menut al lloc i amb un embenat ha pogut tornar a jugar. M'imagine que si ha pogut jugar hui amb este embenat espere que puga jugar els pròxims partits perquè ens queden dos més esta setmana. I Aaron ha sigut en l'inici del tercer quart, veurem com arriba per al divendres perquè el colp ha sigut important".

 

Sobre el bon estat de l'equip a pesar de les baixes, "quan jo vaig arribar a l'ACB vaig aprendre d'un entrenador que va estar molts anys a Vitòria, Dusko Ivanovic, que en eixe sentit ens va ensenyar molt a tots. Quan tens una bona plantilla, treballes bé i tens clares les idees es pot competir amb baixes. Esta és una de les coses que em va deixar marcades de Dusko. Nosaltres és el que estem intentant, a pesar de les baixes, tractar de donar importància als jugadors que tenim, no als que no estan. Els jugadors que tenim estan responent amb escreix a eixa confiança i a eixa aposta i hui crec que hem donat mostres del bon treball que està realitzant l'equip, la confiança que tenim uns en altres i que la nostra defensa d'engranatge defensiu cada vegada està funcionant millor, la qual cosa és el que més confiança em dóna. Hi haurà vegades que els tirs entren com hui i altres que no, però amb esta qualitat en defensa podrem competir qualsevol partit"

 

Sobre l'exigència que marca l'Eurolliga, "parlem de 30 jornades. Jo també sóc debutant però l'any passat vaig veure que equips que no van guanyar cap partit es van ficar entre els 8 primers i algun va estar prop, com el Zalgiris, el Efes es va ficar i segurament algun cas més. Equips que van començar ben després van ser desunflant-se. Crec que hem de viure cada setmana, partit a partit, pensar que sent debutants com som hem aconseguit ja dos triomfs que ens col·loquen en una bona disposició i sent optimistes anirem recuperant jugadors i l'equip té molta capacitat de creixement"


TAGS: