MILAR busca davant Herbalife Gran Canaria a un taronja per a guanyar una microcadena Grundig

28/10/2017

La reedició de la final de la Supercopa Endesa entre Valencia Basket i Herbalife Gran Canaria en la Fonteta (diumenge 29, 18:30h, #0) comptarà amb una col·laboració molt especial amb l'animació que MILAR, patrocinador oficial del partit, ha preparat per a este encontre de la jornada 6 de la Liga Endesa. Un concurs per a portar-se una microcadena Grundig, aplaudidors personalitzats per a millorar l'ambient i centenars de regals de la marca llançats a les graderies de la Fonteta.

 

Concurs sobre el parquet de la Fonteta

Els dos guanyadors del concurs realitzat a través de les xarxes socials oficials del Club competiran sobre les taules de la Fonteta en el descans entre el primer i el segon quart per a portar-se un gran regal: una microcadena Grundig M1000BT (amb control remot, RDS, sintonitzador, reproducció MP3i bluetooth) en color negre i platejat valorada en més de 80 euros.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidores de MILAR

Els espectadors de l’encontre trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que MILAR ha preparat per a crear el millor ambient quan la pilota es pose en joc en la Fonteta. No oblides plegar el teu aplaudidor per a animar a l'equip des del primer segon fins a la botzina final.

 

Regals per al públic

A més d'estes iniciatives, MILAR llançarà a les graderies de la Fonteta diferents regals de la seua marca com a pols o borses. A més, col·locaran 5.000 fullets amb les seues millors ofertes en els seients de la Fonteta.


TAGS: