Vidorreta: “Hem fet un esforç màxim, era el més difícil dels partits de la ratxa”

29/10/2017

L'entrenador taronja va comentar que el de hui ha sigut "un partit molt dur, complex per a nosaltres per una setmana tan carregada. Després d'un primer quart només correcte en defensa, ho hem anat corregint per a fer últims 5 minuts excel·lents fins al descans que ens ha permés el parcial de 11-0. Unit a l'inici del tercer ens ha permés jugar sempre amb avantatges d'al voltant de 10 punts. Hem estat molt bé en defensa des d'eixe minut 15. L'única cosa que no ha impedit avantatges més altes són algunes pèrdues o tirs precipitats. Hem fet un esforç màxim per a traure este partit, que era el més difícil, veníem amb molts jugador carregats. Tremendament satisfets"

Fent balanç del que va de competició, "molt satisfets amb el balanç del mes, molt contents amb com ha anat, vorem si aconseguim una dinàmica semblant. Hem superat los2 primers mesos amb excel·lent. Jo aspire a guanyar i jugar bé"