Reforços de luxe per a Rubén Burgos

02/11/2017

El València Basket femení no deixa de créixer. L'equip entrenat per Rubén Burgos té el futur assegurat. Més enllà del bon rendiment de les integrants del primer equip, són diverses les jugadores que estan incrementant el nivell dels entrenaments, ajudant al mateix temps a suplir qualsevol absència per lesió.

 

Laura Campos i Laura Marín són el clar exemple del futur que li espera a l'equip valencià. Les dos júnior, de primer i de segon any respectivament, solen donar el bot al primer equip amb assiduïtat, exhibint un gran nivell i una progressió espectacular. També Lorena Segura és habitual, encara que una lesió li ha impedit fer-ho durant els últims dies.

 

També l'equip nacional sènior aporta jugadores als entrenaments. Sara Sáiz, Gala Tomás i Maribel Barzola han format part esta setmana de les sessions de treball, ajudant a la preparació del partit enfront de Spar Gran Canària. Però no són les úniques, també Andrea Marques, Sabina Carli i Lucía de la Cruz ho han fet en alguna ocasió.

 

La bona temporada de l'equip de Lliga Femenina 2 no sols afecta la primera plantilla sinó que està permetent apostar per moltes jugadores que apunten a estar en eixa categoria en el futur.


TAGS: