El Centre Comercial MN4 posa l'animació davant San Pablo Burgos

03/11/2017

El primer enfrontament en Liga Endesa entre Valencia Basket i San Pablo Burgos (diumenge 5, 18:00h, Fonteta, Movistar+ dial 68) comptarà amb el recolzament en l'animació que el Centre Comercial i d'Oci MN4, patrocinador oficial del partit, ha preparat per a este encontre de la jornada 7 de la Liga Endesa. Roses gratis per a celebrar els descomptes dels abonats taronja en els Cinemes MN4, jocs amb premis molt especials i una batalla de mascotes per a crear el millor ambient en la vesprada del diumenge.

 

Tres premis d'un passe de cine il·limitat per a 2017

Els jocs dels temps morts també tindran el segell de MN4. Esta mateixa vesprada, junt amb el Centre Comercial MN4, València Basket buscarà en el seu compte de twitter a 6 finalistes per a competir en el partit del diumenge en la Fonteta. Estos 6 finalistes s'enfrontaran entre per a aconseguir els tres passes de cine. Els horaris de les preguntes en twitter seran: 17h, 17:30h, 18h, 18:30h, 19h i 19:30h. Els primers encertants, majors d'edat, que responguen adequadament cada una de les preguntes, guanyaran una entrada per al partit i la possibilitat de lluitar pel passe.

 

Celebrem els descomptes en els Cinemes MN4

Gràcies a l'acord de patrocini entre Valencia Basket i MN4, tots els abonats del Club o els espectadors ocasionals que acudisquen a les taquilles dels cinemes del centre comercial i presenten una entrada d'un partit en la Fonteta de l'equip taronja poden beneficiar-se d'una promoció per a adquirir les seues entrades en els Cinemes MN4 a un preu de 5,50 euros qualsevol dia de la setmana. Per a celebrar esta iniciativa, es repartiran 300 mostres de roses gratis en l'anell de distribució des de l'obertura de portes una hora abans de l’encontre.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de MN4

Els espectadors de l’encontre trobaran en els seus seients un dels 5.000 aplaudidors personalitzats que el Centre Comercial i d'Oci MN4 ha preparat per a crear el millor ambient quan la pilota es pose en joc en la Fonteta. No oblides plegar el teu aplaudidor per a animar a l'equip des del primer segon fins a la botzina final.

 

Partit de mascotes

La mascota de MN4, Motitas, vindrà a la Fonteta per a fer les delícies dels més xicotets i per a reptar al nostre PAM a una divertida batalla de mascotes. És hora de saber quina mascota balla millor.

 

Escalfament amb camisetes de la Marató

S'acosta una nova edició de l'espectacular Marató València Trinidad Alfonso, que tindrà lloc el pròxim 19 de novembre en els carrers de València. Una cita en què, de nou, estarà present el València Basket Running Team, tant en un grup nodrit de corredors, com en la presència en un espectacular punt d'animació situat en el quilòmetre 41 del recorregut, que donarà l'última espenta als corredors.

 

Enguany, com afegit, els jugadors de València Basket calfaran diumenge que ve amb una camiseta especial i personalitzada que donarà més visibilitat a esta pròxima cita.

 

A la venda la loteria de nadal

Un dia més, les taules repartides pel pavelló i les oficines del club seran els llocs indicats per a la venda de les nostres participacions de la Loteria de Nadal el sorteig de la qual tindrà lloc el pròxim 22 de desembre. El número jugat és el 17.621, i el preu de cada papereta és de 5 euros, dels que es jugaran 4 en el sorteig.

 

Continuem acumulant diners en el Triple Solidari de Bankia

Cada partit continuem acumulant diners per al nostre triple solidari de Bankia. Ja són 6.000 els euros acumulats en la present temporada amb el propòsit d'ajudar en la formació dels entrenadors de L'Alqueria del Basket a través de la Fundació València Basquet 2000.


TAGS: