La Fase Prèvia de la Minicopa Endesa en L’Alqueria ja té grups i calendari

14/11/2017

L'Alqueria del València Basket acollirà entre el 8 i el 9 de desembre la fase prèvia de la Minicopa Endesa 2018, en la que 16 equips infantils pugnaran per unir-se a Real Madrid i Herbalife Gran Canària en la Fase Final que es disputarà durant la Copa del Rei de Gran Canària. Sistema de competició, distribució de grups i calendari han quedat ja definits.


L'Alqueria del Basket, el centre esportiu que alberga a tot el planter del València Basket, acollirà la fase prèvia de la pròxima Minicopa Endesa entre el 8 i el 9 de desembre. Allí setze equips infantils -en representació dels clubs de la Lliga Endesa- competiran per aconseguir una de les sis places en la fase final del torneig que es disputarà en Gran Canària amb motiu de la Copa del Rei (15-18 de febrer de 2018). Per a esta cita definitiva estan ja classificats el Real Madrid, com a vigent campió, i l'Herbalife Gran Canària, com a amfitrió.


Els equips participants en esta fase prèvia han sigut distribuïts en quatre grups de quatre conjunts que jugaran en format de lliga regular a una tornada (3 jornades). Les sis places en lliça per a la fase final s'atorgaran de la manera següent:

 

- Es classificarà el líder de cada un dels quatre grups una vegada conclosa la fase regular.

 

- Les dos places restants es decidiran en les eliminatòries directes que disputaran els segons classificats el dissabte 9 de desembre: 2n Grup A contra 2n Grup B i 2n Grup C contra 2n Grup D)


L'entrada a tots els partits serà gratuïta.

 

Esta serà la tercera vegada en la història de la Minicopa Endesa que els equips hauran d'aconseguir la seua classificació per a la fase final a través d'una ronda prèvia. Este format es va utilitzar per primera vegada en la temporada 2015-16 en una edició que es va celebrar a Saragossa.

 

La passada campanya esta fase prèvia es va disputar entre Fuenlabrada i Madrid. Grups, calendari i més informació en este enllaç.TAGS: