Ara pots formar part de la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa com a voluntari

17/11/2017

La Fase Prèvia de la Minicopa Endesa que es celebrarà en l’Alqueria del Basket, oferix una infinitat de possibilitats. Una de les més especials és la de poder viure-la com a voluntari. De la mà de l'ACB, la competició que es disputa els dies 8 i 9 de desembre, oferix la possibilitat de disfrutar de l'experiència des de dins, ajudant als jugadors a tindre totes les facilitats per a poder donar el màxim en els partits.

 

La inscripció és molt fàcil. Entrant en el següent enllaç http://bit.ly/2hGi3y4 i omplint el formulari, passaràs a formar part de la base de dades de l'ACB i tindràs moltes opcions de formar part d'una competició inoblidable. Els seleccionats disposaran de roba identificativa, acreditació, i menjar i aigua en els torns en què facen les seues funcions, a més de moltes altres sorpreses.

 

Fes un pas més i viu la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa de forma molt especial en una seu de luxe. Forma part de la història de l’Alqueria del Basket participant en el primer gran esdeveniment de la major pedrera de bàsquet a Europa.

 

Formulari d'inscripció: http://bit.ly/2hGi3y4


TAGS: