El primer equip femení visita el estand de València Basket Running Team en la Fira del Corredor

17/11/2017

L'Expo Deporte Fira del Corredor, instal·lada en el Museu Príncep Felipe amb motiu de la celebració del Marató València Trinidad Alfonso, ha rebut este matí una visita molt especial. El primer equip femení del València Basket ha visitat el tradicional estand que el València Basket Running Team ha instal·lat en el punt de trobada entre tots els participants de la prova.

 

Les jugadores i tècnics de l'equip de Lliga Femenina 2 van arribar a les 12:30 hores a la Fira del Corredor, van recórrer els diferents llocs de la Fira i van conéixer “in situ”; les nombroses activitats que s'estan realitzant durant estos dies allí abans d'arribar a l'estand del València Basket Running Team. Un estand que permet la possibilitat inclús de practicar el tir, gràcies a la canastra que hi ha col·locada en l'espai taronja de la Fira del Corredor.

 

Tot just arribar, les nostres jugadores han posat junt amb un elenc d'atletes elit que participarà en la prova de diumenge que ve. Una vegada conclosa la visita, l'expedició taronja s'ha fet la tradicional foto de grup en l'estand del València Basket Running Team.

 

Punt de trobada del VBRT

L'estand del València Basket Running Team estarà disponible durant tot l'horari d'obertura de la Fira del Corredor, hui divendres i demà dissabte amb horari ininterromput de 10 a 20 hores. A este estand és on els membres del VBRT han d'acostar-se per a arreplegar els seus dorsals i les seues bosses del corredor per a la carrera del diumenge.

 

Totes les persones que s'acosten a l'espai taronja en la Fira del Corredor podran fotografiar-se amb els trofeus de la Lliga Endesa 16-17 i la Supercopa Endesa 2017, que estan exposats en l'estand del VBRT. A més, es pot participar en un concurs de tir i els aficionats que encistellen a la primera, es portaran un xicotet obsequi. I tots aquells visitants de la Fira que rellenen el formulari i ho depositen en l'urna col·locada a este efecte, entraran en el sorteig de tres camisetes de joc de l'actual temporada firmades per tota la plantilla. L'estand del València Basket Running Team en la Fira del Corredor compta a més amb una Botiga Mòbil on els aficionats poden adquirir una bona part dels productes del catàleg de la Botiga Oficial del València Basket. Per si no fóra poc, la nostra simpàtica mascota PAM es deixarà caure per l'espai taronja.


TAGS: