Convertix-te en entrenador de la mà de Mas Camarena y València Basket

17/11/2017

Ja estan ací els Cursos de Tècnic Esportiu en Bàsquet que presenten el Complex Preuniversitari Mas Camarena i València Basket. Per quart any consecutiu, ambdós entitats renoven la seua col·laboració per a brindar la millor oportunitat als nostres preparadors de formar-se amb l'objectiu de trobar la millor eixida laboral.

 

Els títols, de caràcter oficial i homologats per Conselleria d'Educació, oferixen una completa formació que facilita l'accés a llocs de treball en escoles i centres d'iniciació esportiva, clubs i associacions, federacions, empreses de servicis esportius i qualsevol centre escolar. Tot això amb l'al·licient de dur a terme el bloc pràctic de la mà del vigent campió de la Lliga Endesa.

 

El curs, que s'inicia el pròxim gener, presenta a més enguany una important novetat. Per primera vegada en sòl valencià, s'oferix també la possibilitat d'inscriure's en el nivell més alt de formació d'entrenadors. Paral·lelament al Grau mitjà amb els estudis inicials que inclouen els nivells I i II, s'estrena també el títol superior, amb el nivell III, per a aquells preparadors que estiguen més prop de finalitzar el seu aprenentatge.

 

Amb la Fonteta i l'acabada d'estrenar Alqueria del Basket com a seus de luxe per a un gran percentatge de les activitats, els estudis inicials es desenrotllaran des del mes de gener fins al mes de març, mentres que els estudis superiors s'allargaran des de febrer a juliol.

 

La inscripció, que ja està oberta, es pot dur a terme a través de la Secretària del Complex Preuniversitari Mas Camarena o entrant en: http://ciclosformativos.colegios-sigloxxi.com/ensenanzas-deportivas València Basket continua donant passos en la seua idea de treballar en la formació de formadors per a assegurar el millor desenrotllament de les futures promeses del nostre esport.


TAGS: