Txus Vidorreta: "No ha sigut el millor dia, però hem de recuperar-nos"

17/11/2017

En entrenador taronja va comentar després del partit que "el segon quart possiblement ha sigut el pitjor quart de la temporada, crec que en els altres competim però eixe quart ha sigut molt perjudicial per a nosaltres".

 

L'entrenador va comentar que "em de tindre paciència, venim al Palau Blaugrana on és veritat que han guanyat equips esta temporada, però on han eixit d'ací Olympiacos i Panathinaikos perdent. També crec que no hem donat valor al rival que vam tindre el dimecres davant encara que vingueren amb una victòria".

 

Sobre l'anàlisi del mal moment en eixe segon quart, "hui hem fet el pitjor segon quart però l'equip ha demostrat que no desconnecta, i que tenim el nostre esperit i hem barallat per intentar el segon temps. No ha sigut el millor dia, però hem de recuperar-nos. Tenim molèsties físiques, i cada jugador necessita un temps, però sabem que és el que hi ha".

 

A més, l'entrenador ha comentat que "hui Abalde no ha entrat en la rotació perquè en la roda de calfament s'ha lesionat, entraria en rotació, i és la raó per la qual no ha jugat. Entraria en la rotació i ha tingut molt mala sort i ha caigut, cal recolzar-li al màxim i que tracte d'oblidar els problemes físics".


TAGS: