Primera derrota fora de casa en Liga Endesa després d'un partit igualat a Barcelona (79-74)

19/11/2017

València Basket va caure, per primera vegada en el que va en Lliga Endesa, fora de la seua pista de la Fonteta, perdent així el coliderato de la lliga, en un partit igualat que va tindre a tir moltes vegades però que finalment va caure del costat local.

Valencia Basket va botar a pista disposat a reaccionar, comandat per Tibor Pleiss molt actiu baix cércols en l'inici, amb un primer parcial de 6-11 per als taronja. Els locals van reaccionar, deixant el marcador ajustat després del primer amb 13-16.

En el segon, els locals van ser millors, marcant un ritme defensiu important que dificultava el treball dels taronja en atac. El bona labor local li va permetre gaudir de més de 10 punts amb el 35-24, encara que la reacció valenciana ho va deixar en 8 al descans 37-29.

En el tercer, els de Txus Vidorreta van eixir amb la ferma intenció de voltejar el partit, un triple de Guillem Vives abaixava la distància a només 2 punts per al 44-42, però els locals van tornar a apegar una estirada que impedia als taronja posar-se per davant. El final del tercer ho deixava tot per davall però prop, 58-52.

En l'últim quart els taronja van remar moltíssim per a intentar arribar, amb els punts d'un entonat Erick Green que tractava de llimar distàncies, arribant a situar-se a 2 i 3 punts en nombroses ocasions, que eren contestades pels locals. No obstant això, va faltar un pas més, i València Basket no va aconseguir la victoria.