La selecció valenciana torna a comptar amb l'Alqueria del Basket

27/11/2017

Com és habitual, nombrosos jugadors de l’Alqueria del Basket tornaran a formar part d'una nova concentració dels millors jugadors de la comunitat. La Federació de Bàsquet de la Comunitat València ha donat a conéixer les seues dos pròximes convocatòries i fins a 17 jugadors de la pedrera de València Basket Club tindran l'oportunitat de participar en elles.

 

La preselecció de categoria infantil masculina està citada per a divendres que ve 1 de desembre a les 19h. Als nostres protagonistes els esperen 3 entrenaments, sent el primer en el Centre Esportiu Gran Via de Castelló i els dos següents en el Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real.

 

En quant a la categoria cadet, la cita comença el mateix divendres a les 18:30h. Seran 5 en este cas les sessions de treball que els esperen als seleccionats, transcorrent la primera en el Pavelló Poliesportiu Municipal del el Vall d'Uxó i les quatre següents en el Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real.

 

Els jugadors convocats són els següents:

 

Infantil: Diego Cebrían, Pablo Navarro, Pablo Luengo, Miguel González, Melkamu Del Rey, Hugo Baeza, Óscar Puig, Lucas Marí y Alex Codoñer.

 

Cadet: Artur Aranega, Guillem Ferrando, Jaime Palamós, Alejandro Bellver, David Lavado, Alejandro Ruiz, Iván Cubero y Luís Martínez.


TAGS: