B the travel brand busca este dijous en la Fonteta a un taronja per a anar-se'n de viatge al Carib

28/11/2017

El partit de la jornada 10 de la Turkish Airlines Euroleague entre València Basket i l'Olympiacos tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de B the travel brand (dijous 30 de novembre, 20:30 hores, Fonteta, Movistar Deportes 1). L'agència de viatges es farà càrrec de l'animació d'este partit amb magnífics premis per als participants en els jocs dels temps morts i amb el repartiment de regals de la seua marca, amb un viatge al Carib com a premi especial.

 

Així serà el viatge

Un viatge per a dos persones al Carib de 9 dies i 7 nits que inclou vol, hotel i trasllats. El viatge no serà en temporada alta i haurà de ser disfrutat abans del 31 de desembre de 2019.

 

Busquem finalistes en RRSS en xarxes socials!

Estos són els horaris de les preguntes per a conéixer els finalistes de B the travel Brand per a guanyar el viatge.

 

Facebook: Dimecres 29, 18 hores

Twitter: Dimecres 29, 19 hores

 

Aplaudidors en cada seient

De cara a augmentar l'animació per al partidazo del dijous, cada seient comptarà amb un aplaudidor tematitzat per a pujar els decibels de la Fonteta. Toca fer molt soroll per a un gran partit!

 

Els millors destins, a l'abast de la mà en el teu seient

B The Travel Brand tematitzarà amb els seus colors corporatius la Llotja VIP de la Fonteta. I els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels díptics amb les millors ofertes en viatges per als més previsors buscant les seues vacacions d'estiu o per als que vullguen realitzar una escapada durant el curs.

 

Porta't un PlanB! en els jocs dels temps morts

Els guanyadors en els jocs que es desenrotllaran en els temps morts del partit ant l'Olympiacos amb concursos de tir es portaran quatre Plans B! que B The Travel Brand regala per a esta trobada. Durant la resta de temps morts, es llançaran a les grades regals com a motxilles i camisetes d'esta marca.

 

Un any més amb nosaltres

L'agència de viatges continua pertanyent una temporada a la família de patrocinadors de l'equip taronja. D'esta manera, Barceló Viatges es consolida com l'agència de viatges oficial del València Basket per quinta temporada consecutiva, des de l'estiu de 2013, primer baix la denominació de Barceló Viatges, i posteriorment amb la seua actual denominació de B The Travel Brand.


TAGS: