El millor bàsquet de formació, amb entrada lliure

28/11/2017

La Minicopa Endesa i l’Alqueria del Basket unixen les seues forces perquè el millor bàsquet base estiga a l'abast de tots. Els dies 8 i 9 de desembre, la Fase Prèvia de la competició es disputarà en la instal·lació de València Basket, i qualsevol podrà disfrutar-la de manera gratuïta.

 

L'entrada per a l'esdeveniment serà lliure fins a completar aforament. Quatre pistes de joc a disposició del torneig, amb més de 1600 localitats disponibles entre les quatre, per a facilitar el seguiment idoni d'una competició que sempre suposa un trampolí a la professionalitat dins del món de la canastra.

 

Partits amb els millors equips infantils a nivell nacional, activitats paral·leles i el millor ambient de bàsquet en una infraestructura que és referència a nivell europeu de bàsquet de pedrera. I tot amb accés lliure perquè la festa siga completa.

 

Les futures estreles tenen una cita importantíssima en l’Alqueria del Basket, i el suport de la grada serà vital per a fer dels partits una experiència inoblidable per als protagonistes.


TAGS: