Ferrando i Bellver continuen creixent amb la selecció espanyola

28/11/2017

La pedrera de València Basket no deixa de donar bones notícies. Si habitualment són nombrosos els jugadors que són citats per a la concentració de la selecció valenciana en les seues distintes categories, esta vegada ha sigut la selecció espanyola la que ha volgut comptar amb els servicis de dos dels jugadors de l’Alqueria del Basket.

 

Es tracta de Guillem Ferrando i Alejandro Bellver. Tant el base de Benifairó de la Valldigna com el aler valencià són habituals en les concentracions de la selecció en les seues categories inferiors, i en esta ocasió han sigut citats per la selecció sub 16 per a disputar la XXI edició del Torneig Vila d'Íscar. La competició, un torneig internacional de categoria cadet, suposarà una oportunitat per als dos de continuar millorant junt amb els millors del país. La concentració començarà el pròxim 4 de desembre, disputant-se el torneig els dies 7, 8 i 9 de desembre.

 

Ferrando i Bellver, jugadors del cadet A masculí que entrena Juanjo Rojo, són dos dels grans valors de l’Alqueria del Basket. Als seus 15 anys, són un gran exemple del treball que s'està realitzant en la major pedrera de bàsquet d'Europa.


TAGS: