Arriba la segona edició de l’Escola de Nadal de València Basket

29/11/2017

València Basket posa en marxa la segona edició de la seua Escola de Nadal, una oportunitat molt especial per als més menuts de poder disfrutar del bàsquet també durant les vacacions nadalenques.

 

L’Alqueria del Basket serà la seu per a esta activitat que es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener. Des de les 9h fins a les 14h tots els xiquets i xiquetes d'entre 5 i 11 anys podran disfrutar entre altres coses de diferents jocs i concursos de tir, en unes jornades que serviran per a fomentar la pràctica de l'esport i continuar desenrotllant els valors de Cultura de l'Esforç.

 

La inscripció pot ser completa, participant durant tots els dies mencionats, o bé es pot triar dies solts segons disponibilitat. El preu serà de 90 euros en la primera opció, mentres que el dia solt costarà 18 euros. Tots els xiquets que formen part de la pedrera de València Basket, tindran un descompte de fins a 10 euros en el preu total i 3 euros en el dia solt. La inscripció ja està oberta, i per a això la documentació haurà d'entregar-se en L’Alqueria del Basket o en les oficines de València Basket Club de dilluns a divendres de 9:30 a 14h i de 16 a 20h.

 

València Basket reforça el seu objectiu de fomentar la pràctica del bàsquet en la societat valenciana, i oferirà novament una bonica oportunitat de poder disfrutar-ho en dates tan assenyalades. En esta edició, a més, amb l'al·licient que l'activitat es duga a terme en la casa del bàsquet base a nivell europeu.


Info i inscripció: http://bit.ly/2k8OpCB


TAGS: