Segona edició del ‘Triple Solidari’ de Bankia en el partit davant MoraBanc Andorra

01/12/2017

Dos dels espectadors a l’encontre de la desena jornada de la Liga Endesa davant el MoraBanc Andorra (diumenge 3, 12:30h, Fonteta, Movistar Deportes 2), que seran triats a l'atzar entre el públic assistent, tindran l'oportunitat de provar fortuna llançant triples des del centre del camp al costat de les jugadores del Valencia Basket Irene Garí, Begoña Pallardó i Maria Bettencourt en la segona edició de la quarta temporada del ‘Triple Solidari’ de Bankia.

 

Per cadascun dels encerts dels llançadors, l'entitat bancària augmentarà en 100 euros el Marcador Solidari en el qual es reflectix el creixement gradual de la xifra que es donarà a final de temporada a la Fundació València Basquet 2000. Els participants tindran el repte d'acostar-se o superar els tres triples des de la meitat de la pista anotats en el partit d'Eurolliga davant Unicaja, la qual cosa va afegir 300 d'euros a un Marcador Solidari que actualment reflectix la xifra de de 10.650 euros com a resultat dels 207 triples anotats pels jugadors taronja després dels primers 22 partits de la temporada.

 

Una oportunitat per a repetir anotant des de mig camp

Durant tota la temporada, per cada triple que anote el Valencia Basket, Bankia donarà 50 euros a la Fundació Valencia Bàsquet 2000 per a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC. Les edicions especials del ‘Triple Solidari’ de Bankia doblen el premi, però també la dificultat. En la primera edició d'este curs, la montenegrina Snezana Aleksic va estar especialment afinada i va anotar dos llançaments des de la línia divisòria, que units a un altre encert d'un dels espectadors, van aportar tres triples de doble valor al Marcador Solidari. El repte consistix que els nous participants aconseguisquen encistellar des del mig camp en el descans entre el tercer i l'últim quart del partit davant el MoraBanc Andorra i, en eixe cas, l'aportació de Bankia es tornarà a doblar fins a arribar als 100 euros per cadascun dels triples anotats per qualsevol dels cinc contendents en esta nova edició del ‘Triple Solidari’.

 

En els tres primers anys d'existència d'esta iniciativa, el planter i escola de Valencia Basket s'han vist beneficiades amb una aportació de 86.050 euros, per la qual cosa amb la quarta temporada en marxa, el comptador total està cada vegada més prop dels cent mil euros donats per Bankia. Una part d'eixos diners va arribar des del centre del camp de la Fonteta amb la participació dels titulars de la targeta Bankia-Valencia Basket Club i les Llegendes Taronja que van formar part del Triple Solidari en les tres primeres temporades: Víctor Luengo, Nacho Rodilla, Berni Álvarez, Antoine Rigaudeau, José Luis Maluenda, Alfons Albert, Sergio Coterón, Joan Morales, Javi Viguer o Paco Pallardó.

 


TAGS: